EtusivuDASiaa
DASiaa

DASumisen ABC

17.12.2021
DASumisen ABC

Tässä muutama tärkeä vinkki DASilla asumiseen...

A Asukastoimikunta : Asukkaat valitsevat asukastoimikunnan asukkaiden kokouksessa syksyllä.

 B Bileet: Kuuluvat olennaisesti opiskelijaelämään, mutta ei aamuyöstä eikä DASin asuntoon.

 J Järjestyssäännöt: Pakko olla olemassa, jotta yhteiselo sujuu. Perehdy niihin, ne koskevat myös sinua.

 K  Kotivakuutus: Mitä jos jokin katastrofi riistää sinulta tv:n, digiboksin,pyörän, tietokoneen, huonekalut tai vaatteet? DAS on vakuuttanut kiinteistön, mutta suosittelemme, että vakuutat omaisuutesi.

 L Lemmikit: Lemmikkieläinten pitäminen on sallittu DASin asunnoissa mutta yhteisasumisessa vain kaikkien luvalla. Muista pitää lemmikkisi aina kytkettynä

 P Palovaroitin: Palovaroittimet löytyvät jokaisesta asunnosta. Tarkista määräajoin, että palovaroittimesi toimii – näin varmistat oman ja naapurisi turvallisuuden.

 R Roskat: Kuuluvat jäteastioihin. DASin jätehuollosta vastaa MHK-Kuljetus Oy. Kotisivuiltamme löydät alueiden jätelajittelupisteet ja –ohjeet.

 S Siivous: Viihtyisää asumista puhtaassa kodissa. Eiku rätti heilumaan!  Muista välillä myös vilkaista jääkaapin ja lieden taakse, ettet joudu yllättymään!

 V Vikailmoitus: Älä epäröi, toimi! Vikailmoitus voi koskea asuntoa ja/tai taloa missä asut (hissi, saunaosasto, pyörävarasto) ja/tai asuinaluetta (jätevarasto, sisäänkäynti) mm. hana, WC-allas tms. vuotaa tai  hissi/saunaosasto on likainen.

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK