EtusivuDASiaa
DASiaa

Asukastoiminta

13.09.2018
Asukastoiminta

DASilla on aina ollut aktiivista asukastoimintaa ja DASilla vallitsee asukasdemokratia. Se tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada tietoa DASin taloudenpidosta, talojen kunnosta ja päätöksistä. Asukastoimikunta valvoo asukkaiden etuja ja edistää asumisviihtyvyyttä. Asukastoimikuntaan valitaan jäsenet asukkaiden kokouksissa syksyisin (yleensä lokakuun aikana). Toimikausi on kalenterivuosi. Asukastoimikuntaan pyritään valitsemaan jäseniä siten, että eri DASin asuinalueiden edustus olisi mahdollisimman laaja. Tule mukaan vaikuttamaan koko DASin ja oman asuinalueesi asioihin. Osallistu siis asukkaiden kokoukseen, kun kutsu saapuu!

Asukastoimikunnan toiminta ei ole kuivaa nuijanheilutusta vaan toimikunta käsittelee asukkaiden palautteita, suunnittelee asukkaille toimintaa ja tapahtumia (mm. lautapeli-iltoja, matkoja Ikeaan tai Ranuan eläinpuistoon, laskettelureissuja, talkoita, pikkujouluja, naapureihin tutustumista jne.). Lisäksi asukastoimikunta ylläpitää yhdessä DASin kanssa erilaisia asukkaiden tiloja (esim. kerhotilat ja kuntosalit) ja hankkii niihin välineitä tai tavaroita.

Tuu sieki mukaan asukastoimintaan, asukkaiden sivuilta löydät yhteystiedot ja lisäksi asukastoimikuntalaiset ilmoittelevat Facebookissa eri asuinalueiden ryhmissä toiminnastaan. Löydät ryhmät nimillä DAS Asemarinne, DAS Kuntotie, DAS Anninportti ja DAS Rantavitikka.

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK