EtusivuDAS

Hyväsydäminen vuokraisäntä

Kun DAS oli nuori, opiskelijakämppä oli yhtä kuin punkka ja pöytä. Nyt on onneksi toisin. DASin asunto on oikea koti, jossa nautitaan aamukahvit, lojutaan sohvalla telkkarin äärellä ja luetaan lapsille iltasatuja.

DAS ei ole täällä käärimässä rahaa. Tehtävämme on pitää huolta Rovaniemen opiskelijoista tarjoamalla turvallista, viihtyisää ja elämäntilanteeseen sopivaa asumista kohtuuhintaan. Haluamme tarjota kodin lämpöä elämänsä keväässä oleville ihmisille täällä napapiirin viimoissa.

Ylläpidämme, vuokraamme ja rakennutamme omakustannusperiaatteella. DASilla on 30 kerrostaloa kolmella opiskelijan kannalta keskeisellä alueella Rovaniemellä. DASilla on 1.660 asuntopaikkaa ja asuntokanta jakautuu 41 % yksiöihin, 21,2% 2 h+k perheasuntoihin ja 37,2 % kahden ja kolmen hengen soluasuntoihin.

Pidämme erittäin suuressa arvossa avointa, aktiivista keskusteluyhteyttä asukkaisiin. Kuuntelemalla opiskelijoita olemme mukana heidän arjessaan ja pystymme palvelemaan paremmin. Samalla saamme tuntea itsemmekin nuoreksi.

Domus Arctica -säätiö on aloittanut toimintansa vuonna 1969. Perustajajäseniä ovat Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen Naiskotiteollisuuskoulun kannatusyhdistys ry ja Työkeskus Rovalan kannatusyhdistys ry.


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK