EtusivuDASiaa
DASiaa

Tule mukaan vaikuttamaan sinua koskeviin asioihin!

17.08.2023
Tule mukaan vaikuttamaan sinua koskeviin asioihin!

Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan itseäsi ja asuinympäristöäsi koskeviin asioihin. Mutta mikä on asukastoimikunta? Kuka sinne voi hakea ja miten? 

  • Asukastoimikunta koostuu DASin asukkaista, myös sinä voit lähteä asukastoimikuntaan mukaan!
  • Asukastoimikunta pyrkii lisäämään asukas viihtyvyyttä esim. järjestämällä erilaisia tapahtumia ja päivittämällä yhteisiä tiloja.
  • Asukastoimikunnan jäsenenä pääset vaikuttamaan päätöksentekoon ja kuinka toiminalle suunnattu budjetti hyödynnetään.
  • Lähde mukaan matalan kynnyksen toimintaan ja kartuta kokemustasi luottamustehtävistä!

Kiinnostuitko mutta et ole ihan varma olisiko asukastoimikunnassa toiminen sinulle sopiva tehtävä? Asukastoimikunnan kokouksiin ovat tervetulleita kaikki DASin asukkaat. Sinun ei siis tarvitse olla asukastoimikunnan jäsen tullaksesi kokoukseen. Kokouksessa saat tuntumaa siihen, minkälaisia asioita asukatoimikunta käsittelee. Ilmoitamme tulevista kokouksista DASiaa osiossa ja sosiaalisen median kanavissamme: Instagram & Facebook @domusarctica 

Asukastoimikuntaan valitaan jäsenet asukkaiden kokouksissa syksyisin (yleensä lokakuun aikana). Toimikausi on kalenterivuosi. Mikäli innostut toiminnasta, voit syksyllä hakea asukastoimikunnan jäseneksi! 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK