EtusivuDASKäyttöehdot
Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sisältävät Domus Arctica -säätiön (jäljempänä "DAS") osoitteissa https://www.das.fi ylläpitämien www-sivustojen ja niiden sisältämien palvelujen (jäljempänä "sivustot ja palvelut") käyttöä koskevat yleiset ehdot, joita käyttäjä sitoutuu noudattamaan sivustoja ja palveluja käyttämällä.


DASilla on milloin tahansa oikeus muuttaa sivustojen ja palvelujen sisältöä ja niiden saatavilla oloa tai lopettaa sivustojen julkaisemisen ja niillä olevien palvelujen tarjoamisen joko väliaikaisesti tai lopullisesti. DASilla on myös oikeus milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja.


Immateriaalioikeudet
Kaikki sivustoilla ja palveluissa julkaistava aineisto on DASin tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta, lukuun ottamatta kolmansien osapuolien tuottamia ja sivustoille mahdollisesti liitettyjä palveluja, kuten karttapalvelu. DAS pidättää kaikki oikeudet sivustoilla ja niiden sisältämissä palveluissa julkaistavaan aineistoon.


Sivustoilla ja palveluissa julkaistavaa aineistoa saa selata ja ottaa siitä jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedosto tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivuihin. Lehdistötiedotteita saa julkaista tiedotusvälineissä edellyttäen, että lähde mainitaan.


DAS Tietosuojaohje
14.2.2018
Domus Arctica –säätiö sr.

Y-tunnus 0210547-1

Yliopistonkatu 21
96300 Rovaniemi

Vaihde 020 7699 180, dasaspa@das.fi


Vastuunrajoitus
Sivustot ja palvelut toimitetaan "sellaisena kuin ne ovat". DAS tekee parhaansa, jotta sivustot ja palvelut ovat saatavilla ja niitä voidaan käyttää keskeytyksettä ja virheettömästi, ja että niiden sisältämät aineistot ja tiedot ovat ajan tasalla ja paikkansa pitäviä. DAS ei kuitenkaan vastaa sivustojen ja palvelujen saatavuuden, käytön keskeytymisen tai virheellisyyden taikka niiden sisältämien aineistojen ja tietojen aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä, vaikka tällaisen vahingon mahdollisuudesta olisi ilmoitettu DASille.


Sivustoilla ja palveluissa voi olla linkkejä ulkopuolisten tahojen ylläpitämille www-sivustoille ja niillä oleviin palveluihin (esim. karttapalvelu). Tällaiset linkit ovat yksinomaan käyttäjiä varten tarjolle asetettuja palveluja eikä DAS vastaa näistä sivustoista, sivustojen sisällöstä tai sisällön oikeellisuudesta eikä myöskään ko. sivustoilla kerättyjen henkilötietojen rekisteröinnin lainmukaisuudesta.


Henkilötietojen käsittely (tietosuoja)
DASin www-sivustoilla voi olla palveluja, jotka edellyttävät henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietoja kerätään pääasiassa asiakkaalta itseltään sekä mm. Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä ja Väestörekisterikeskuksen väestötietojärjestelmästä. Henkilötietoja käytetään mm. asiakassuhteiden hoitoon, asiakastyytyväisyys- ja muihin kyselyihin sekä asiakasviestintään. Kerätyt henkilötiedot ovat osa DASin henkilörekistereitä. Lisätietoa henkilötietojen käytöstä ja DASin henkilörekistereiden rekisteriselosteet löydät osoitteesta https://www.das.fi/tietosuoja.


Tietoyhteiskuntakaaren 190 §:n mukainen yhteyspiste
Domus Arctica –säätiö sr (y-tunnus: 0210547-1)
Yliopistonkatu 21
96300 Rovaniemi
Puh. 020 7699 180

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK