EtusivuDASiaa
DASiaa

Esittelyssä DAS IGER: Tatu Kurusta DASin somelähettiläs

02.04.2019
Esittelyssä DAS IGER: Tatu Kurusta DASin somelähettiläs

DAS Igerinä, eli DASin sosiaalisen median lähettiläänä aloittaa Tatu Kuru, joka tekee sisältöjä DASin Instagram-tilille koko 50-vuotisjuhlavuoden ajan. Ensimmäiset sisällöt nähdään jo tulevana viikonloppuna, kun Tatu osallistuu Spring Master Futsal Cupiin, jossa myös DAS on mukana.

Ensimmäistä opiskelijavuottaan viettävä 20-vuotias Tatu Kuru päätyi opiskelemaan luokanopettajaksi oltuaan töissä kouluavustajana lukion jälkeen. Jo lukiossa tuntui, että hän haluaa tehdä töitä ihmisten kanssa.

”Kouluavustajana huomasin, että tämä on se minun juttuni. Antoisin osa työtäni oli lapsiin tutustuminen ja heidän kohtaaminen. Lapset ovat aitoja ja vilpittömiä”, Tatu sanoo.

Tatu on asunut koko ikänsä Rovaniemellä ja tunteekin kotikaupunkinsa kuin omat taskunsa. Nyt, kun hän asustaa DASilla Rantavitikassa, on hän päässyt näkemään kaupungista aivan uuden puolen.

”Nyt kun asun opiskelijoiden keskellä, olen huomannut miten mukavaa ja raikasta se on, kun on samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä ympärillä. Tykkään tästä Rantavitikan kampusalueesta, joka on muodostunut yliopiston ja ammattikorkeakoulun ympärille”, Tatu kiittelee.

Yliopistokin tuntuu sopivan kokoiselta. Vaikka oppilaita ei ole yhtä paljon, kuin isommissa yliopistoissa, heidän välillään vallitsee yhteenkuuluvuuden tunne. Tatun mielestä myös lyhyet etäisyydet keskustan, kodin ja koulun välillä on ehdoton plussa.

Rovaniemeläinen opiskelijaelämä sisältää Tatun mukaan jokaiselle jotain:

”On tyypillisiä opiskjelijabileitä, mutta myös rentoja ja kasuaaleja tapahtumia, joissa esimerkiksi pelataan lautapelejä. Olen itse osallistunut opiskelijatapahtumiin aika paljon ja tykännyt kovasti.”

DAS Iger -pestiä Tatu odottaa pienellä jännityksellä, mutta innostuneesti. Erityisesti sitä, että hän pääsisi jo tekemään hommia ja oppimaan siitä, minkälaista työtä sisällöntuottajan ja somelähettilään työ onkaan.

”Uskon, että tämä tulee olemaan antoisa kokemus. Sitten muutaman kuukauden päästä osaan jo sanoa, miten tätä hommaa tehdään”, Tatu intoilee.

Tatu kehottaakin rohkeasti seuraamaan DASin Instagramia nyt, kun hän on puikoissa.

”Jos asuu DASilla tai on muuten kiinnostunut DASin toiminnasta, tämä on uusi tapa tutustua siihen ja nähdä, mitä DASin tapahtumat ja palvelut käytännössä pitävät sisällään. Pyrin viemään ihmiset Instagramin kautta mahdollisimman lähellä todellisuutta”, Tatu kertoo.

Ota siis heti DASin Instagram seurantaan ja tule mukaan lauantaina 6.4. seuraamaan Spring Master Futsal Cupia joko paikan päälle tai ruudun välityksellä! 

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK