EtusivuDASiaa
DASiaa

Kahdeksan tapaa luoda turvallisuutta ja viihtyisyyttä

17.12.2021
Kahdeksan tapaa luoda turvallisuutta ja viihtyisyyttä

1. Anna ilman kiertää. Varmista, että jääkaa­pilla, pakastimella, pesukoneella ja televisi­olla on tarpeeksi tilaa ilma-aukkojen kohdal­la. Puhdista laitteiden taustat liasta ja pölystä.

2. Tarkkaile sähköasennuksia. Ovatko pis­torasiat ja kytkimet suojakansineen ehjiä ja kunnolla kiinni?

3. Tarkkaile johtoja. Tarkista, ettei jatko- ja liitäntäjohdoissa ole johtimia näkyvissä tai taivutussuoja rikkoontunut laitteen sisään­menokohdassa.

4. Älä jätä kynttilöitä yksin pala­maan! Alustan kuumuudensiedosta ei voi koskaan olla varma.

5. Puhdista viemärit. Poista hiukset ja muu lika lattiakaivoista ja lavuaarin reiästä.

6. Puhdista liesituuletin. Pese rasvasuodatin säännöllisesti, niin tuuletin toimii kunnolla.

7. Pidä joskus siivouspäivä. Eihän sinun jää­kaappisi tai lietesi takana vain ole vuosi­kertalikaa? Puhdasta jälkeä teet vaikkapa kohdasta www.das.fi/Asunnossa asuvalle/ lomakkeet löytyvillä siivousvinkeillä. Muis­tathan siivota, kun muutat asunnosta.

8. Ilmoita häiriöstä. Erimielisyyksistä selviää usein puhumalla ja sovittelemalla mutta jos ei sittenkään, tee asumishäiriöilmoitus. Asumishäiriöilmoitus käsitellään luottamuksellisesti ja siihen pyydetään vastine häiriön aiheuttaneilta. Vakavissa häiriö- ja rikkomustapauksissa DASilla on oikeus vuokrasopimuksen purkamiseen ilman irtisanomisaikaa.

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK