EtusivuDASiaa
DASiaa

Asukkaiden kokouksen kutsut ovat nyt jaossa!

27.09.2022
Asukkaiden kokouksen kutsut ovat nyt jaossa!

Asukaskokouksiin on jokainen asukas äärimmäisen tervetullut. Kokoukset eivät ole mitään kuivaa nuijanheilutusta. Niissä kuulet mielenkiintoista asumisasiaa ja saat pullaa. Tule asukkaiden kokoukseen tapaamaan muita asukkaita, DASin henkilökuntaa ja vaikuttamaan asumiseen liittyviin asioihin!

Halutessasi voit kokouksessa hakea osaksi asukastoimikuntaa. Asukkaiden kokouksessa nimittäin valitaan uusi asukastoimikunta ja asukasedustajat DASin hallitukseen. 

Mutta mikä on asukastoimikunta? Mitä se tekee ja ketkä voivat päästä mukaan toimintaan? 

Asukastoimikunta on suora linja DASin suuntaan ja sitä kautta saadaan tehokkaammin asukkaiden toiveet ja ehdotukset perille.  Toimikunta koostuu DASin asukkaista. Jäsenet valitaan asukkaiden keskuudesta lokakuussa järjestettävässä asukkaiden kokouksessa. Toimikausi on kalenterivuosi.

Asukastoimikunta esimerkiksi:

  • edistää asumisviihtyvyyttä vuosittaisen määrärahan avulla
  • valvoo asukkaiden etua DASin päätöksenteossa
  • nimeää asukasedustajat (3 henkilöä) DASin hallitukseen 
  • käsittelee asukkaiden tekemiä aloitteita, ideoita ja palautteita
  • päättää järjestyssäännöistä
  • kokoontuu tarvittaessa 

Tule mukaan järjestämään tapahtumia ja muuta mielenvirkistystä sekä vaikuttamaan koko DASin ja oman asuinalueesi asioihin. Osallistu siis asukkaiden kokoukseen, kun kutsu saapuu! 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK