EtusivuDASiaa
DASiaa

Asukastoimintaa juuri sinulle DASukas!

23.02.2023
Asukastoimintaa juuri sinulle DASukas!

Yhteisöllisyyden tukeminen on meille tärkeä periaate ja asukastoimikunnan tarkoituksena onkin lisätä yhteisöllisyyttä erilaisten tapahtumien ja retkien kautta.

Asukastoiminta on asukkaiden yhteistä toimintaa. Jokainen asukastoimikunta on jäseniensä näköinen ja toiminta muotoutuu sen mukaan, mitä asukkaat toivovat ja järjestävät määrärahojen tarjoamissa puitteissa. 

Uusi asukastoimikunta on aloittanut toimintakautensa tammikuussa. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa päätettiin tulevista tapahtumista ja mm. kerhotiloja koskevista ratkaisuista. Vuoden ensimmäinen asukastoimikunnan järjestämä laskettelu Ounasvaaralle oli erittäin suosittu ja tapahtuma oli täyteen buukattu pian tapahtumasta tiedottamisen jälkeen. Hienoa, että meillä on aktiivisia asukkaita!  

Seuraava asukastoimikunnankokous on maanantaina 27.2.2023 klo 15:00 DASin toimistolla. Tiesitkö että kaikki DASin asukkaat ovat tervetulleita kokoukseen? Sinun ei siis tarvitse olla asukastoimikunnanjäsen tullaksesi kokoukseen. Kokouksessa voit olla suoraan yhteydessä asukastoimikuntaan ja esittää ideoitasi. 

Mitä enemmän meillä on asukastoimikunnan jäseniä ja aktiivisia asukkaita, sitä enemmän asukkaat saavat äänensä kuuluviin ja mukavia retkiä/tapahtumia järjestetään jatkossakin! Tule siis juuri sellaisena kuin olet ja vaikuta! 

 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK