EtusivuDASiaa
DASiaa

Hyviä uutisia - Joulu tulee tänäkin vuonna

17.12.2020
Hyviä uutisia - Joulu tulee tänäkin vuonna

Hyvät DASin asukkaat olen hyvin iloinen, että näin poikkeuksellisenakin aikana olette olleet uskollisia DAS-asukkaita ja viihtyneet opiskelijakodeissamme.

Olette hyvin ymmärtäväisesti suhtautuneet poikkeusajan toimiimme, kun olemme rajoittaneet lähikontaktissa tapahtuvaa asiakaspalvelua ja asettaneet asukkaiden yhteistiloihin käyttökatkoja.

Terveys ja turvallisuus ovat olleet tärkeä yhteinen asiamme.  

DASin tulevan vuoden toimintasuunnitelmaa ja talousarviota laadittiin, tuottoja ja kustannuksia laskettiin sekä toimintaa suunniteltiin lokakuussa Covid19 -tilanteessa. Toimintasuunnitelmassa on mm. asuntojen laatua ja asumisviihtyisyyttä parantavia laminaattiremontteja ja olosuhdemittareiden asennuksia sekä asiointia helpottavia toimia. Vuokrakorotusta tehdään 1.1.2021 alkaen koko kantaan maltillisesti 1,5 %.

Joulutervehdykselläni haluan lämpimästi kiittää jokaista DASin asukasta kuluneen vuoden arvokkaasta asiakassuhteesta. Samalla toivon, että asiakassuhteemme jatkuu rauhallisen ja perhepiirissä vietetyn joulun jälkeen vähemmän poikkeuksellisena tulevana vuonna 2021.

 

Tulkoon meille jokaiselle Joulu rauhallinen ja olkoon Uusi Vuosi onnellinen!

 

Kirsti Saviaro

Toiminnanjohtaja

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK