EtusivuDASiaa
DASiaa

Tule meille palveluneuvojaksi!

21.07.2023
Tule meille palveluneuvojaksi!
DAS on nuorekas ja vastuullinen opiskelija-asuntosäätiö Rovaniemellä. Vuokraamme DAS-opiskelijakoteja edullisesti, hyvältä paikalta ja palvelujen läheltä. Panostamme asuntojen viihtyvyyteen ja yhteisöllisyyteen.

Etsimme joukkoomme Domus Arctica -säätiölle (DAS) palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu säätiön toimistolla ja sähköisissä yhteydenottokanavissa suomen ja englanninkielellä. DASin asiakaspalvelussa hoidetaan säätiön vuokrausprosessiin kuuluvat moninaiset tehtävät kuten asuntojen tarjoaminen, vuokralaskutus ja asumisaikaisten palvelujen järjestäminen, sekä asukasviestintä.

Palveluneuvojana pääset mukaan uudistettavien tietojärjestelmien suunnittelu- ja ylläpitotehtäviin, sekä järjestelmävastuisiin ja tietojärjestelmän integraatioihin.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Vahva IT- ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Palkkaus työehtosopimuksen mukaan

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Hae tehtävää 16.8.2023 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen kati.itkonen@das.fi otsikolla "palveluneuvoja".

LIsätiedot: palvelupäällikkö Kati Itkonen: kati.itkonen@das.fi

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK