EtusivuDASiaa
DASiaa

DASin asukastoimikunta 2020

11.05.2020
DASin asukastoimikunta 2020

Tämä onkin ollut jännä kevät asukastoimikunnalle. Meidän pitkään toiminut ja rakas puheenjohtajamme Ville Määttä jäi pois ja tilalle Villeksi Villen paikalle puheenjohtajaksi valittiin Eva Aho. Ja sitten tuli korona. Tarkoituksemme oli tänä keväänä ainakin jatkaa naapuri-iltoja sekä järjestää kevään Ranuan reissu kaikkien iloksi, mutta sitten kävi näin.

Mutta ei se mitään. Keksitään jotain ekstra kivaa sitten syksylle!

Syksyllä ainakin tulee olemaan naapuri-iltoja ja ehkä kevään Ranuan reissu onkin tänä vuonna syksyllä sekä meidän perinteinen Ikean reissu, jolloin asukkaat pääsevät taas tutustumaan hiukan ihastuttavaan länsinaapurimme. Myös pohdinnassa on pienempiä tapahtumia ja tarvittavien uusien lainatavaroiden hankintoja. Ja mikäli ei retkiä tai tapahtumia syksyllä päästä tekemään niin sitten keksitään, jotain hauskaa etäpuuhaa.

No käy miten käy niin asukastoimikunta silti puuhaa, pörrää ja pohtii miten tehdä asukkaiden asumisesta entistä mukavampaa ja yhteisöllisempää. Kuulemme mielellämme asukkaiden ideoita ja ehdotuksia niin toivotuista tapahtumista, lainatavaroista kuin myös vaikka kerhohuoneiden tarpeista myös mikäli sinulla on huolia niin meille voi laittaa viestiä ja me yritämme auttaa.

Asukastoimikunta on suora linja DASin suuntaan ja sitä kautta saadaan tehokkaammin asukkaiden toiveet ja ehdotukset perille. Asukastoimikunta saa budjetin DASilta erilaisten aktiviteettien järjestämiseen ja tavaroiden hankkimiseen. Asukkailla on myös kolme edustajaa mukana DASin hallituksessa ja asukkaat pääsevät näin vaikuttamaan päätöksentekoon sekä kertomaan asukkaiden mielipiteitä hallituksen suuntaan.

Jos sinulla heräsi kiinnostusta, ideoita tai on huolia, joita haluat jakaa niin meidän ideaboxin sekä yhteystiedot löytyvät asukkaiden sivulta. Asukastoimikunta toivookin että kaikilla on ollut mukava kevät ja olette pysyneet terveenä.

Puheenjohtaja Eva Aho

 

Jäsenet: Kaarina Vakkala, Matti Haapala, Henri Määttä, Viljam Nyman, Ville Tyrväinen sekä Miska Kangasniemi.

DASin hallituksen v. 2020 asukasedustajina ovat Matti Haapala, Henri Määttä ja Kaarina Vakkala

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK