EtusivuDASiaa
DASiaa

Nyt saunotaan!

27.11.2017
Nyt saunotaan!

Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat kyselyyn saunavuoroista ja antoivat palautetta.

Kysely lähetettiin 1562 asukkaalle ja vastauksia tuli 297 kpl. Vastausprosentiksi muodostui 19 %, joka on valitettavan pieni osa asukkaita ja myöskin sen verran matala, että tulee miettiä voidaanko vastauksia yleistää. Toivomme kuitenkin, että saunavuoropalautteeseen ovat vastanneet ainakin ne asukkaat, jotka saunavuoroja haluavat käyttää ja kokevat ko. asukaspalvelun itselleen tärkeäksi, joten siten palautetta on saatu oikealta käyttäjäryhmältä ja muokkaukset saunojen käyttöön (esim. varausaikoihin) tehtiin oikeilla perusteilla. Vastaajia suhteessa asukasmäärään eniten on vaihto-opiskelijataloista. Muutoin vastauksia on tasaisesti suhteessa asukasmäärään kaikilta DASin asuinalueilta.

Saunavuorojen saatavuutta on muokattu saadun palautteen sekä varausjärjestelmän käyttöastetilastojen perusteella. Rantavitikan alueella varattaviin aikoihin vaikuttavat myös älyavainten ohjelmoinnit. Huoltopalvelumme käy läpi myös vapaat palautteet, jotta mahdolliset epäkohdat saunojen toimivuuden ja tai viihtyvyyden kannalta saadaan kuntoon. Palautteissa oli paljon myös positiivisia kommentteja saunoista, mikä on hieno asia.

Saunojen kunnostaminen on osa DASin kiinteistöjen pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmaa ja joka vuosi muutama sauna remontoidaan, jotta tilat ovat hyvässä kunnossa. Vuonna 2017 remontoitiin mm. Anninportin D –talon sauna ja pesuhuone ja sauna onkin DASin talojen yksi käytetyimmistä ja viihtyisimmäksi koetuista saunatiloista.

Uudet ajat ovat varattavissa heti sekä uudet yleiset vuorot käytettävissä heti ja ne näkyvät sähköisessä varauskalenterissa.

Männistössä saunan vieressä oleva kerhotila on avattu saunojien käyttöön. Kerhotilaa varataan hyvin vähän, joten yhdessä asukastoimikuntien kanssa päätimme avata tilan saunojien vapaaseen käyttöön.

Linkki kyselyn tuloksiin kokonaisuudessaan löytyy täältä: https://livereports.questback.com/?auth=Z_M8yBzmOLfNSf3D_jKHNA2&rid=3652211

DASin väki toivottaa asukkaille mukavia saunomishetkiä!

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK