EtusivuDASiaa
DASiaa

Toimitusjohtajan terveiset!

09.04.2024
Toimitusjohtajan terveiset!

Lue alta ajankohtaisista remonteista ja toimitusjohtajamme kevätterveiset:

"DAS Aapon ja Simeonin peruskorjaus etenee suunnitelman mukaan. Sinne valmistuu viihtyisiä koteja. Ne ovat valmiina käyttöön 1.9.2024. DAS III:n ( Ratakatu 10 asemarinteellä) suunnittelu on loppusuoralla. Tavoitteena on käynnistää sen peruskorjaus 1.9.2024. Hankkeen käynnistymisen ehtona on rahoituksen järjestyminen. Tämä asia ratkennee kesään mennessä.

Olen päässyt hyvin sisälle DASin toimintaan. Se on todettava, että monenlaisia asioita on työpöydällä. Se tekee työn mielenkiintoiseksi. Meidän toiminnan perustehtävä eli edullisten asuntojen tarjoaminen opiskelijoille on tärkeää. Tämä tavoite on vielä tärkeämpää näinä aikoina kun opiskelijoiden tuet ovat pienentyneet ja kaikki kustannukset ovat nousseet. Onneksi voimme tukea opiskelijoita tarjoamalla edullisia koteja. Asumisen kustannuksia voimme kaikki omalta osaltamme hillitä pitämällä huolta meidän tiloista. Myös luonnonvarojen säästäminen eli veden ja energian kohtuukäyttö on olennainen osa vastuullista asumista, josta kaikki asukkaat hyötyvät. 

Meidän ei tule vain tuijottaa menneisyyteen vaan katse on oltava suunnattuna tulevaisuuteen. Toimintaa tulee edelleen kehittää yrittäen huomioida tulevien asukkaiden tarpeita ja toiveita. Siinä tärkeässä roolissa on yhteistyö nykyisten asukkaiden, oppilaitosten ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Yhdessä näemme paremmin tulevaisuuteen. Haastankin teidät kaikki mukaan asukasyhteistyöhön ja sitä kautta meidän toiminnan kehittämiseen.

Kirkkaita kevät hankia ja tsemppiä kevään opiskeluihin teille jokaiselle,

Tuija"

 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK