EtusivuDASiaa
DASiaa

DAS Bike

03.09.2018
DAS Bike

DAS haluaa olla osaltaan rakentamassa parempaa opiskelijaelämän arkea Rovaniemellä. Olemmekin tästä syystä ottaneet käyttöön asukkaille tarkoitettuja yhteispyöriä. DAS Bike -pyöriä alkavat vilisemään katukuvassa tästä syksystä eteenpäin.

Miten homma toimii

DAS Biken voi ottaa käyttöönsä kuka tahansa DASin asukas. Muistathan lukita pyöräsi aina, kun se on käytössäsi, kuten vaikkapa kauppareissulla. Palautathan pyörän käytön jälkeen säilytyspaikkaansa ja jätäthän sen lukitsematta, jotta joku muukin voi tarvittaessa käyttää pyörää. Kaikki pyörät on numeroitu ja jokaisella on tietty säilytyspaikkansa :

  • Pyörät 11-13 Anninportti D
  • Pyörät 14-15 DAS Toimisto
  • Pyörät 16-25 DAS XI, Kuntotie 3
  • Pyörät 1-10 ovat pantillisia ja ne voi ottaa käyttöön pidemmäksi aikaa (luethan lisätietoja asukassivuilta)

Kun käytät pyörää, huolehdi siitä kuin omastasi. Mikäli pyörä vaatii pieniä huoltotoimia kuten kettinkien rasvausta, renkaiden pumppaamista tai ruuvien kiristämistä, hoidathan pyörän kuntoon. Pyörien säilytyspaikoissa ja DASin toimistolla on työkaluja pyörähuoltoa varten. Voit myös käyttää DAS Aapon pyykkituvan terassilla olevaa pyöränhuoltopistettä. Jos pyörässä jokin menee rikki (esimerkiksi poljin tai seisontajalusta hajoaa, kumi puhkeaa jne.), teethän viasta vikailmoituksen osoitteessa www.das.fi/vikailmoitus.

Muistathan!

Pyöräilet omalla vastuullasi. Käytä kypärää, pimeällä lamppua ja heijastimia ja ota aina huomioon keliolosuhteet, pyörässä ei esimerkiksi ole nastarenkaita.

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK