EtusivuDASiaa
DASiaa

DAS ei korota vuokraa vuodelle 2019

01.11.2018
DAS ei korota vuokraa vuodelle 2019

Säätiön vakaa talous, hoito- ja pääomakulujen maltillinen kustannuskehitys ja hyvä käyttöaste mahdollistavat sen, että säätiön opiskelija-asunnoissa asumiskustannukset säilyvät vuoden 2018 tasolla. Käyttökorvauksetkin säilytetään ennallaan, koska energiankulutus on hyvin hallinnassa. Kiitos siitä kuuluu teille asukkaille. Nollakorotuksilla pyritään vastaamaan myös paikkakunnalla edelleen kiihtyvään vuokra-asuntotarjoajien väliseen kilpailuun.

Säätiön uudiskohteen, puurakenteisen DAS Kelon rakentaminen etenee aikataulussa ja ensimmäiset asuntoelementit nostetaan viikolla 48. Taloon valmistuu 103 yksiötä, yhteispesula ensimmäiseen ja saunaosasto kahdeksanteen kerrokseen. DAS Kelon asuntojen vuokrista ja hakumenettelystä tiedotetaan ennen kesää.

Suunnittelemme viihtyvyyskorjauksia erityisesti Rantavitikan perusparantamattomiin kohteisiin. Kun lähetämme sinulle sähköpostiin viihtyvyyskorjausta koskevan kyselyn, niin toivomme aktiivista vastaamista, sillä kun vastaat, voit vaikuttaa värimaailmaan ja materiaaleihin!

Tuleva vuosi on säätiön 50. juhlavuosi ja se tulee näkymään monin tavoin säätiön toiminnassa sekä asukkaiden tapahtumissa. Seuraa siis ilmoittelua ja osallistu!

 

Kirsti Saviaro

toiminnanjohtaja

 

 

 

Keskeisiä budjettilukuja 2019:

•Tuotot                            5,97 M€                          

•Hoitokulut                    3,75 M€

•Rahoituskulut             2,12 M€

•Ylijäämä                        0,10 M€ (mm. investointeihin)


Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK