EtusivuDASiaa
DASiaa

Tartu Student (energy) savers - haasteeseen!

10.10.2022
Tartu Student (energy) savers - haasteeseen!

Pienillä teoilla on iso vaikutus, kun teemme niitä yhdessä. Sähkön hinta ja saatavuus koskettavat tänä talvena meistä jokaista, ja moni haluaa tehdä konkreettisia tekoja kulutuksensa vähentämiseksi. Energialaskussa eniten painaa lämpimän veden ja sähkön käyttö. Kun lämmön ja sähkön kulutus vähenee, pienenee laskun lisäksi ilmastokuorma. Win-win!

Voit tarttua haasteeseen instagram-tilimme @domusarctica kautta. 

Kokosimme pieniltä tuntuvia, mutta isosti vaikuttavia energiansäästövinkkejä bingoruudukkoon. Löydät bingon storyjemme kohokohdista Energiansäästö. Kun saat bingon, jaa ruudukko storyssasi tunnisteella #studentenergysavers ja tägää tilimme @domusarctica. 

10.-16.10. vietetään energiansäästöviikkoa. Tänä aikana kaikkien bingonsa jakaneiden ja meidät tägänneiden kesken arvotaan kolme kappaletta S-ryhmän lahjakortteja (arvo 30€).   

Seuraamalla aihetunnistetta #studentenergysavers näet muiden bingoon osallistuneiden rivejä ja saat ideoita omiin pieniin energiansäästötekoihin.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisina haastekampanjan järjestelyihin.

 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK