EtusivuDASiaa
DASiaa

DASilla maltillinen vuokrankorotus

31.10.2016
DASilla maltillinen vuokrankorotus

Säätiön asuntojen keskimääräinen vuokrankorotus on 1,97 % 1.1.2017 alkaen ja se vastaa 0,16 €/m2/kk. Tämä tarkoittaa 30 m2 asunnossa 4,80 euron korotusta kuukausittaiseen vuokrakustannukseen.

Korotus johtuu hienoisesta käyttö- ja huoltopalvelukustannusten noususta, suunnitelman mukaisista korjauksista sekä varautumisesta kasvaviin lainanlyhennyksiin. DASilla vuokraan sisältyvät sähkö-, vesi-, pesula-, yleiset saunavuoro- ja tietoverkkomaksut. Tämä tulee ottaa huomioon kun vertailee DASin ja vapaiden markkinoiden vuokratasoja.

Maltillisen korotuksen on mahdollistanut DASin yhdessä asukkaiden kanssa toteuttamat säästöt energiakustannuksissa, hyvä kustannustietoisuus ja korkotason alhaisuus, joka on tarkoittanut pääomakulujen tasaisuutta.

DAS on yleishyödyllinen toimija ja vuokratuotoilla katetaan ainoastaan toiminnasta aiheutuvia kuluja eikä jaeta koskaan varoja ulos säätiöstä.

 

Kirsti Saviaro

toiminnanjohtaja

Domus Arctica –säätiö sr

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK