EtusivuDASiaa
DASiaa

DASin toiminta koronaviruksen aihettamassa poikkeustilanteessa

16.03.2020
DASin toiminta koronaviruksen aihettamassa poikkeustilanteessa

Suhtaudumme DASilla koronavirukseen ja sen leviämiseen vakavasti. Haluamme suojata asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme, ja siitä syystä varotoimena olemme päättäneet pitää toimistomme ovet suljettuna 16.3.-31.3.2020.

Varotoimena olemme myös päättäneet, että saunat, lukusalit, kerhohuoneet ja kuntosalit eivät ole asukkaiden käytössä 16.3.-31.3.2020.

Näin voimme minimoida viruksen leviämisen ja kantaa yhteiskunnallisen vastuumme sen ehkäisemiseksi. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja toimimme Suomen hallituksen ja THL:n ohjeiden mukaisesti.

Toimistomme kiinnioloaikana palvelemme normaalisti klo 10-15 sähköpostitse, puhelimitse ja chatissä. Kaikki muutkin sähköiset palvelumme ovat normaalisti käytettävissä. Toimistomme palvelee vain välttämättömissä poikkeustapauksissa. Tällaisessa tapauksessa meille tulee soittaa etukäteen numeroon 020 7699 180, jossa arvio tarpeesta käydä toimistolla tehdään tapauskohtaisesti.

Noudatathan viranomaisten antamia ohjeita siitä, miten tulee toimia koronaviruksen ehkäisemiseen, tartuntaepäilyyn tai muihin koronavirukseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta: https://thl.fi/fi/
Lapin Keskussairaala:
http://www.lshp.fi/fi-FI

Valtakunnallinen koronaneuvonta: puh. 0295 535 535.

 

Asukkaille ilmoitamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu.

 

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa harmia!

 

Yhteistyöterveisin, DAS

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK