EtusivuDASiaa
DASiaa

Asuntojen hakuaika on nyt vilkkaimmillaan

04.07.2017
Asuntojen hakuaika on nyt vilkkaimmillaan

Asuntotarjouksia elo- ja syyskuun alussa vapaina oleviin asuntoihin lähetetään tällä hetkellä päivittäin. Myös uusia hakemuksia käsitellään asiakaspalvelussamme päivittäin.


Asuntoja tarjotaan hakijan hakukriteerien mukaisesti hakujärjestyksessä. Esim. jos on hakenut vain yksiötä, emme tarjoa hakijalle muun tyyppisiä asuntoja.


Uusista opiskelijoista noin 30 % saa DASilta asunnon 1.8. tai 1.9. alkaen. Eniten on tarjolla soluasuntoja. Uusien opiskelijoiden hakemuksia on tullut meille tähän mennessä noin 1300 kpl. Vuonna 2016 tähän aikaan olimme saaneet noin 850 kpl hakemuksia. Asuntopaikkoja uusille opiskelijoille on tarjolla (31.5.2017 tilanteen mukaan) 455 kpl (vuonna 2016: 397 kpl).

 

 

Mitä hakijan kannattaa tehdä nyt?


- mitä laajempi haku, sitä todennäköisempää on asunnonsaanti, jos siis tarvetta päivitä hakemustasi laittamalla viestiä dasaspa@das.fi
- jos haet yksin, suosittelemme hakemaan yksiön lisäksi myös soluasuntoa
- jos toiveesi on ehdottomasti yksiö, kannattaa seurata Rovaniemellä muutakin asuntotarjontaa, jota on hyvin tarjolla
- jos opiskelupaikkakuntasi tuleekin olemaan jokin muu kuin Rovaniemi, peruthan hakemuksesi ilmoittamalla meille siitä dasaspa@das.fi näin nopeutat osaltasi hakemusten käsittelyä


Vapaiden ja vapautuvien asuntojen sekä hakijarekisterin tilanne elää tällä hetkellä meillä päivittäin. Sähköpostissamme ja puhelinpalvelussamme voi olla välillä ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.


Ja muistathan, että DASille on jatkuva hakuaika, jos toiveidesi mukainen asunto ei ole vapaana 1.8. tai 1.9., voit pitää hakuasi voimassa ja muuttaa meille sitten, kun sinulle sopiva asunto vapautuu.

Hakija -olethan tarvittaessa yhteydessä meihin hakemustasi koskevissa asioissa.


DASin asiakaspalvelu toivottaa aurinkoista kesän jatkoa! 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK