EtusivuDASiaa
DASiaa

Herkullinen joulunavaus

28.11.2018
Herkullinen joulunavaus
DASilaisten oma joulunavaus Puuropäivä on täällä jälleen. Joulunaika DASilla aloitetaan 3.12.2018 klo 11 alkaen. Toimistomme on avoinna 3.12.2018 klo 8-16. Tarjolla joulupuuroa, torttuja ja glögiä (120:lle ensimmäiselle).

Tule tapaamaan DASilaisia ja asukastoimikuntalaisia, nauttimaan joulun tunnelmasta sekä osallistumaan piparinkoristelukilpailuun. Palkintona repullinen joulun herkkuja.

Kilpailun ohjeet:

Tule DASin toimistolle koristelemaan pipari, nappaa siitä kuva ja postaa Instagramiin hästägeillä #dasxmas ja #domusarctica. Muista tarkistaa, että kuvasi näkyy julkisesti. Postaamalla kuvan annat luvan DASille käyttää kuvaa omassa Instagramissaan. 

Eniten tykkäyksiä 4.12.2018 klo 8 mennessä kerännyt kuva palkitaan. Olemme voittajaan yhteydessä yksityisviestillä kilpailun päätyttyä.

Kilpailun järjestää Domus Arctica -säätiö. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

Onnea kilpailuun!

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK