EtusivuDASiaa
DASiaa

Koronaan liittyvät toimenpiteet 18.6.2020 – alkaen

16.06.2020

Koronaan liittyvät toimenpiteet 18.6.2020 – alkaen

Palvelemme asiakkaita henkilökohtaisesti toimistolla vain avainten noutoon liittyvissä asioissa.

Avainten hakijoiden on sovittava avainten hakuaika erikseen (dasaspa@das.fi). Avaimet voit palauttaa (kirjekuoressa) DASin toimiston postilaatikkoon, osoitteessa DAS Kelo, Yliopistonkatu 21 (yliopiston puoleinen pääty).

Muu asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse sekä FimX -vikailmoitus- ja kotisivuilla olevan varausjärjestelmän kautta.

Kuntosalit avataan 18.6.2020

Kuntosalit avataan asukkaiden käyttöön samalla periaatteella, kun ne ovat olleet käytössä ennen korona-ajan rajoituksia. Älä mene kuntosalille, jos koet edes vähäisiä flunssan oireitaNoudata hyvää hygieniaa.

Saunat avataan 18.6.2020

Kaikkien kohteiden saunat otetaan käyttöön 18.6.2020 alkaen normaalisti.

Älä käytä saunaa, jos koet edes vähäisiä flunssan oireita. Noudata hyvää hygieniaa.

Kerhohuoneet ja lukusalit avataan 18.6.2020 asukkaiden käyttöön samalla periaatteella, kun ne ovat olleet käytössä ennen korona-ajan rajoituksia. Älä käytä kerhohuonetta, jos  koet edes vähäisiä flunssan oireita. Noudata hyvää hygieniaa.

Pesuloiden käyttöä voi jatkaa normaalisti kuten tähänkin saakka, muista hyvä hygienia ja suosittelemme käsienpesua ennen ja jälkeen pesulassa käymisen.

Yhteisten tilojen siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia tilojen siisteydestä käytön jälkeen. Kaikessa toiminnassa ja liikkumisessa DASin yhteisissä tiloissa on noudatettava hyvää käsihygieniaa ja muistettava turvavälit.

Noudata kaikissa nyt avattavissa tiloissa viranomaisten antamia ohjeita erityisesti turvavälien ja hyvän hygienian osalta.

Lainattavat tavarat (säätiön toimistolla ja vene)

Toimistolla olevia tavaroita ei voi turvallisuusriskin vuoksi lainata.

Huoltokäynnit, korjaustyöt ja asuntotarkastukset

Asunnossa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä sekä asuntotarkastuksia tehdään normaalisti, mutta asukas ei voi olla asunnossa läsnä näiden aikana.  Säätiön huoltomiehet ovat yhteydessä asukkaaseen ja sopivat asunnoissa käyntien ajankohdasta.

Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa kirjaamalla vikailmoituksen lisätietoihin, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Jatkotoimet ja aikataulu

Seuraamme Korona –tilannetta ja tiedotamme muutoksista, kun ne tulevat ajankohtaiseksi.

Toivotamme aurinkoista kesää poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta!

Domus Arctica –säätiö sr DAS

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK