EtusivuDASiaa
DASiaa

Koronaan liittyvät toimenpiteet

07.08.2020
Koronaan liittyvät toimenpiteet

Palvelemme asiakkaita henkilökohtaisesti toimistolla vain avainten noutoon liittyvissä asioissa.

Avainten hakijoiden on sovittava avainten hakuaika erikseen (dasaspa@das.fi). Avainpalvelu arkisin klo 12-15 (katso poikkeukset das.fi). Avaimet voit palauttaa (kirjekuoressa) DASin toimiston postilaatikkoon, osoitteessa DAS Kelo, Yliopistonkatu 21 (yliopiston puoleinen pääty).

 Muu asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse sekä FimX -vikailmoitus- ja kotisivuilla olevan varausjärjestelmän kautta.

 

 Kuntosalit, saunat ja kerhotilat ovat avoinna asukkaille

Älä mene yhteisiin tiloihin, jos koet edes vähäisiä flunssan oireita. Noudata hyvää hygieniaa.

 

 Talopesulat ovat käytössä

Muista hyvä hygienia ja suosittelemme käsienpesua ennen ja jälkeen pesulassa käymisen.

 

Yhteisten tilojen siivousta on tehostettu, mutta jokaisen asukkaan velvollisuus on huolehtia tilojen siisteydestä käytön aikana ja käytön jälkeen.

 Kaikessa toiminnassa ja liikkumisessa DASin yhteisissä tiloissa tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa. Lisäksi tulee noudattaa viranomaisten antamia ohjeita (THL) erityisesti turvavälien ja muiden toimien (esim. kasvomaskit) osalta.

 Toimistolla olevia lainattavia tavaroita ei voi turvallisuusriskin vuoksi lainata.

 

 Huoltokäynnit, korjaustyöt ja asuntotarkastukset

Asunnossa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä sekä asuntotarkastuksia tehdään normaalisti, mutta asukas ei voi olla asunnossa läsnä näiden aikana.  Säätiön huoltomiehet ovat yhteydessä asukkaaseen ja sopivat asunnoissa käyntien ajankohdasta.

 Koronaepidemiaan liittyen suosittelemme, että asukas ilmoittaa kirjaamalla vikailmoituksen lisätietoihin, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

 

 Jatkotoimet ja aikataulu

Seuraamme Korona –tilannetta ja tiedotamme muutoksista, kun ne tulevat ajankohtaiseksi.

 

Toivotamme hyvää syksyä ja menestystä opintoihin poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta!

 

 

Domus Arctica –säätiö sr DAS

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK