Vakuusmaksu

Maksamasi vakuusmaksu on sinun takuusi DASille siitä, että huolehdit vuokrasuhteesta seuraavista velvollisuuksista ja asunnosta hyvin. Vakuusmaksu on maksettava ennen kuin asunnon avaimet luovutetaan.

Huomioithan, ettemme ota vastaan Kelan maksusitoumuksia tai muita vuokratakauksia, vaan vakuusmaksu täytyy aina suorittaa tilisiirtona. Ota tarvittaessa yhteyttä Kelaan ja pyydä heitä maksamaan vakuusmaksu asuntotarjouksessa saamasi vakuuslaskun mukaisesti.

Vakuusmaksu palautetaan viipymättä vuokralaisen osoittamalle tilille, kun on selvää, ettei täyttämättömiä velvoitteita ole (mm. vuokralainen on luovuttanut asuntonsa avaimet ja asuntonsa normaalissa kunnossa ja siivottuna, vuokralaisella ei ole vuokra- tai muita maksu- tai asumiseen liittyviä velvoitteita). Jos vakuusmaksun on suorittanut Kela, vakuusmaksu palautetaan Kelalle.

DAS voi vuokralaista enempää kuulematta käyttää vakuusmaksua vuokralaiselle kuuluvien hoitamattomien velvoitteiden kuittaamiseen. Vakuusmaksusta ei makseta vuokralaiselle korkoa.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK