Ajankohtaista

Hakuinfo uusille opiskelijoille

5.7.2018

Hei uusi opiskelija!

Olet hakenut asuntoa DASilta opintojesi alkuun 1.8. tai 1.9. alkaen.

Asuntotarjouksia ko. ajankohtina vapaina oleviin asuntoihin lähetetään tällä hetkellä päivittäin. Myös uusia hakemuksia käsitellään asiakaspalvelussamme päivittäin.

Asuntoja tarjotaan hakijan hakukriteerien mukaisesti hakujärjestyksessä. Esim. jos olet hakenut vain yksiötä, emme tarjoa sinulle muun tyyppisiä asuntoja. Linkki hakuinfoon kotisivuille tähän: www.das.fi/hakuinfo.

Uusista opiskelijoista noin 30 % saa DASilta asunnon 1.8. tai 1.9. alkaen. Eniten on tarjolla soluasuntoja. Uusien opiskelijoiden hakemuksia on tullut meille tähän mennessä noin 1150 kpl. Vuonna 2017 tähän aikaan olimme saaneet noin 1085 kpl hakemuksia. Asuntopaikkoja uusille opiskelijoille on tarjolla (31.5.2018 tilanteen mukaan) 444 kpl (vuonna 2017: 455 kpl). Tällä hetkellä suuri osa vapautuvista asunnoista on jo tarjottu (5.7.2018).

Mitä hakijan kannattaa tehdä nyt?

  • mitä laajempi haku, sitä todennäköisempää on asunnonsaanti à jos tarvetta päivitä siis hakemustasi laittamalla viestiä dasaspa@das.fi
  • jos haet yksin, suosittelemme hakemaan yksiön lisäksi myös soluasuntoa
  • jos toiveesi on ehdottomasti yksiö, kannattaa seurata Rovaniemellä muutakin asuntotarjontaa, jota on hyvin tarjolla
  • jos opiskelupaikkakuntasi tuleekin olemaan jokin muu kuin Rovaniemi, peruthan hakemuksesi ilmoittamalla meille siitä dasaspa@das.fi näin nopeutat osaltasi hakemusten käsittelyä

Vapaiden ja vapautuvien asuntojen sekä hakijarekisterin tilanne elää tällä hetkellä meillä päivittäin. Sähköpostissamme ja puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Ja muistathan, että DASille on jatkuva hakuaika, jos toiveidesi mukainen asunto ei ole vapaana 1.8. tai 1.9., voit pitää hakuasi voimassa ja muuttaa meille sitten, kun sinulle sopiva asunto vapautuu.

Aurinkoista kesän jatkoa ja olethan tarvittaessa yhteydessä meihin hakemustasi koskevissa asioissa.

Ystävällisin terveisin

Domus Arctica -säätiön asiakaspalvelu

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK