EtusivuDASAjankohtaistaDASin asuntokannan kehittäminen 2019
Ajankohtaista

DASin asuntokannan kehittäminen 2019

9.1.2019

Domus Arctica –säätiön asuntokannan kehittämistä koskevan strategian, jonka tavoitteena on lisätä yksiöiden määrää ja mahdollistaa lyhytaikainen asuminen kalustetussa asunnossa, mukaisesti DAS on myynyt kohteen Kuntotie 5 vuonna 2018 ja Kuntotie 3 vaihtaa omistajaa kesällä 2019. Asuntokannan kehittämiseen liittyy myös tilapäisen ja lyhytaikaisen asumisen mahdollistaminen, joka tarkoittaa kohteiden kalustamista mm. vaihto-opiskelijoiden käyttöön.

Nykyistä strategiaa toteutetaan vuonna 2019 siten, että Rantavitikan kampusalueella kalustetaan kohteen DAS Eero kaikki asunnot ja kohteen DAS IX, Kuntotie 8 kalustetut asunnot lisätään tilapäiseen ja lyhytaikaiseen käyttöön. Säätiön uudiskohde DAS Keloon valmistuu 103 uutta yksiötä. Strategiatyö jatkuu ja sitä päivitetään huhtikuussa 2019.

Asuntokannan kehittäminen etenee 2019 seuraavasti
• Tammikuussa DAS Eeron nykyiset asukkaat tullaan irtisanomaan ja heidän vuokrasopimuksensa päättyvät 31.7.2019.
• Tammikuussa DAS IX, Kuntotie 8 kalustettujen asuntojen nykyiset asukkaat tullaan irtisanomaan ja vuokrasopimukset päättyvät 31.7.2019.
• Kevään aikana DAS Eeron asukkaille lähetetään tiedote, jossa kerrotaan tarkemmin kesällä 2019 tapahtuvista muutostöistä (mm. lukitusmuutos, kalustaminen, tietoverkko ja muu varustelu).
• DAS XI; Kuntotie 3 siirtyy 1.7.2019 alkaen uudelle omistajalle.
• Kesällä 2019 DAS Eeroon toteutetaan vaiheittain muutostöitä ja kalustamista.
• DAS Kelon on tarkoitus valmistua 15.7.2019 ja sisään muutto on aikaisintaan 1.8.2019.

DAS Kelon asuntojen erillishausta tiedotetaan erikseen kevään 2019 aikana. DAS Eeron ja DAS IX:n asukkaille on yksityiskohtaisempaa lisätietoa erillisessä tiedotteessa.

DAS toivoo asukkailta ymmärrystä kehitystoimia kohtaan ja muistuttaa, että ilmoitettujen muutosten vuoksi DAS Eeron ja DAS IX:n asukkailla ei ole kiirettä muuttaa pois nykyisestä asunnostaan. DAS pyrkii tarjoamaan vaihtoehtoisen asunnon niille, joita tämä muutos koskee.

Lisätietoja asuntokannan kehittämisestä ja strategiasta voi kysyä kirsti.saviaro@das.fi ja muut tiedustelut dasaspa@das.fi.

Tiedostot

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK