Ajankohtaista

DAS XII, Kuntotie 5 siirtyy uudelle omistajalle 1.8.2018

24.7.2018

Domus Arctica –säätiö on myynyt kohteen DAS XII, Kuntotie 5 ja se siirtyy uudelle omistajalle 1.8.2018 alkaen. Kohteen myynti on osa DASin pitkän tähtäimen mukaista asuntokannan kehittämistä. Visiomme mukaisesti pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle opiskelijalle hyvän ja kohtuuhintaisen kodin läheltä kampusta ja tulemme lisäämään asuntotarjontaamme Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteisellä kampusalueella Rantavitikalla.

Säätiön kahdeksankerroksisen uudiskohteen, DAS Kelon rakentaminen on alkanut ja sen tavoitteellinen valmistumisaika on 1.8.2019. DAS Keloon valmistuu 103 yksiötä, alakertaan yhteisöllinen tila, jossa on pesula sekä ylimpään kerrokseen erillinen sauna-/kerhotila. DAS Kelo rakennetaan Riihipellonpuiston kaava-alueelle. Kaava-alueen muutos mahdollistaa myös säätiön Rantavitikan alueella olevien opiskelijakerrostalojen kehittämisen ja uudistuotannon. Hankkeen edetessä tulemme luopumaan Kuntotiellä sijaitsevista kahdesta (Kuntotie 3 ja 5) perusparantamattomasta kohteesta. Näiden talojen asukkaat siirretään vaiheittain Rantavitikalle.


Lisätietoja Kuntotien muille DAS asukkaille

DAS XII kohteen myynti vaikuttaa muihin Kuntotiellä asuviin seuraavasti:
- Kuntotie 3 ja 5 autopaikoituksessa on muutoksia siten, että autopaikat 1-6 ja 28-31 sekä 36-43 ovat DASin asukkaiden varattavissa ja muut paikat kuuluvat myydylle kohteelle.
- Kuntotie 5 talon edessä olevat Molok –jätesäiliöt eivät ole enää DASin asukkaiden käytössä.
- Autopaikoituksen tiedot on päivitetty asukkaiden sähköiseen varausjärjestelmään ja jätepistekartat alueen DAS asukkaiden käyttöä varten on päivitetty.

Mikäli sinulla on asiaan liittyen kysyttävää, pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse dasaspa@das.fi.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK