Domus Arctica -säätiön 50v juhlavuoden kunniaksi haluamme kantaa kortemme kekoon ekologisuuden puolesta ja lanseeraamme kankaiset DAS KASSIt. Haluamme, että DAS KASSIn tyyli sopii myös opiskelijoille itselleen, joten siksi annamme teidän vaikuttaa siihen, millainen se on.

Osallistuminen

Äänestä suosikkityyliäsi Facebook- tai Instagram-julkaisussa. Voit äänestää molemmissa, jolloin sinulla on kaksi arpalippua. Kummassakin kanavassa äänestää voit kuitenkin vain kerran.

Molemmissa kanavissa äänestäneiden kesken arvotaan kaksi kassia, jotka on täytetty opiskelijoille hyödyllisellä tavaralla ja lahjakorteilla. Palkinnon arvo on noin 100€. Kummassakin kanavassa arvotaan oma voittaja. Voittaja saa valita, minkä tyylisen kassin haluaa itselleen.

Kilpailuaika on 21.-28.2.2019. Voittaja arvotaan 1.3. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin tai Instagramin kautta yksityisviestillä. Kisan voittajan nimi voidaan julkaista DASin sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Palkinnot ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi muuttaa rahaksi.

DAS KASSI -kilpailun säännöt

Järjestäjä


Kampanjan järjestää Domus Arctica -säätiö eli DAS. Kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä tai tukemia. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käytetään ainoastaan voittajille ilmoittamiseen. Kuvia tai henkilötietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle.

Verotus


DAS ei vastaa palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä verotuksellisista seuraamuksista.

Vastuunrajoitus


DAS ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. DAS ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

Väärinkäytökset


DAS pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaiset osallistumiset, jotka eivät noudata kampanjan sääntöjä tai ovat hyvän tavan vastaisia.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Etkö vielä asu DASilla?

Tutustu vapaisiin asuntoihin!

Kaksioita ja yksilöllisiä soluasuntoja vapautumassa Asemarinteellä ja Kuntotiellä. Lisäksi soluasuntoja on tarjolla usealla alueella.

Nyt on hyvä tilaisuus hakea yhteistä asuntoa yhdessä kaverin kanssa. Näihin asuntoihin tehdään kummallekin oma vuokrasopimus.

Ota yhteyttä DASin asiakaspalveluun, jos olet kiinnostunut heti vapaista asunnoista.

dasaspa@das.fi tai puh. 0207699180.

Hae asuntoa!
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK